Hello beautiful!

PROFICIAT je bent zwanger!

Hieronder vind je enkele voorwaarden om je geboortelijst bij Hello World aan te leggen.
 1. Plaats minimum voor € 200 aan artikelen op je lijst om van de 10% waardebon op het totale bedrag van je aangekochte lijst te profiteren. Het totale bedrag van de aangekochte artikelen moet ook minimum € 200 bedragen. Je krijgt de 10% waardebon niet als je een artikel met aankoopverplichting beslist niet aan te kopen bij het afsluiten van je lijst.
  Indien er artikelen van je lijst zijn aangekocht met een kortingscode, wordt het aangekocht bedrag met kortingscode niet meegerekend bij het totale bedrag van de aangekochte artikelen voor de 10% waardebon. Alsook met artikelen die reeds afgeprijsd zijn (sale of outlet artikelen) worden niet meegerekend bij het totale bedrag van de aangekochte artikelen.

 2. Artikelen reserveren kan door ons een mailtje te sturen met de artikelen die je wenst te reserveren. (geboortelijst@hello-world.be). Op alle reservaties geldt een aankoopverplichting aangezien wij deze speciaal voor jou opzij houden. Gereserveerde artikelen kunnen niet geannuleerd worden.

 3. Laat je gaan bij het samenstellen van je geboortelijst, want er geldt geen aankoopverplichting op de artikelen van je geboortelijst. Kledij, gereserveerde artikelen, seizoensartikelen en artikelen die speciaal voor jou besteld werden, dienen wel aangekocht te worden.

  Wij bieden niet alle artikelen van de leveranciers aan in onze webshop. Heb je echter iets gezien dat we niet in ons gamma hebben? Dan mag je het ons altijd vragen of we het kunnen bestellen bij de leverancier. Zodra het artikel is besteld, kan dit artikel niet geannuleerd worden.

 4. De aangekochte artikelen van de geboortelijst worden om de 2 weken gratis verzonden vanaf de geboorte van je baby. Je wordt bij elke verzending op de hoogte gebracht per mail, zo weet je wanneer je een levering kan verwachten.
  Wil je het zelf ophalen bij ons in de showroom in Heusden-Zolder? Maak een afspraak via geboortelijst@hello-world.be of +32 476 42 91 67 en we leggen alles voor je klaar.

 5. Je online geboortelijst wordt zes maanden na de geboorte van je baby automatisch afgesloten. Indien je het vroeger wilt afsluiten, stuur je een mailtje naar geboortelijst@hello-world.be. Wanneer je lijst is afgesloten, worden je pakjes niet meer gratis verzonden.

 6. Indien je geen gratis* ontwerp wenst bij het aanleggen van jouw geboortelijst, dan ga je akkoord dat er niets als tegenprestatie wordt voorzien.

 7. Kosten voor het ontwerp van je geboortekaartje worden aangerekend, indien er minder dan € 800 van je geboortelijst is aangekocht bij het afsluiten van je geboortelijst.