Geboortekaartje

Gratis* ontwerp van je geboortekaartje

Bij het aanleggen van een geboortelijst, krijg je bij Hello World het ontwerp van jouw geboortekaartje gratis* erbij. Op die manier proberen we je zoveel mogelijk bij te staan in de voorbereidingen voor de komst van jouw kindje.

One-stop-shop

Geboorteconcept

Er komt heel wat bij kijken bij een zwangerschap. Bij Hello World kan je zelfs opteren om het hele geboorteconcept door ons te laten ontwikkelen. Zo heb je slechts een aanspreekpunt.

Geboortelijst

Kom langs in onze winkel om de producten te ontdekken en te testen. Wij ontvangen je in onze winkel op afspraak zodat je in alle rust en zonder de drukte van een winkel jouw lijst zorgvuldig kan aanleggen.

Wij, bij Hello World, vinden de veiligheid van jouw kindje en de kwaliteit van producten erg belangrijk. Op die manier hebben we al onze producten zorgvuldig uitgekozen. Bovendien geven we graag ons eerlijk en persoonlijk advies als ouders van drie kinderen.

Wil je graag je geboortelijst bij Hello World aanleggen, maar geraak je niet tot bij ons? Geen enkel probleem! Wij kunnen je gerust online begeleiden en ondersteunen met ons advies, telefonisch of per mail. Neem gerust even contact met ons op of start alvast met het aanmaken van je lijst via ons geboortelijstplatform.

partnership

Boefbox

Boefbox levert over heel Vlaanderen verse kant-en-klare maaltijden aan huis. Ideaal voor kersverse ouders die hun waardevolle tijd met hun baby'tje willen besteden in plaats van achter het fornuis te staan. Heerlijk, makkelijk en vers!

Boefbox biedt aan iedere lijstlegger een boefbox t.w.v. € 50 aan. Je ontvangt de waardebon zodra je baby is geboren.

PARTNERSHIP

FRYNS

FRYNS heeft zijn eigen stokerij in Hasselt om échte Hasseltse jenever te stoken. Naast jenever bieden ze ook FRYNS SPICE 0,0% aan. Heerlijk fris, een tikkeltje spicy en boordevol smaak. De perfecte basis voor een mocktail.

Door onze samenwerking krijgen de ouders die een geboortelijst aanleggen bij ons een fles FRYNS SPICE 0,0% cadeau, dan kunnen de ouders alvast toasten op het nieuwe leven.

Geboortelijst bij Hello World

✔️ Gratis* ontwerp van je geboortekaartje.
✔️ 10% waardebon*
van het totale aangekochte bedrag bij het afsluiten van je lijst.
✔️ Boefbox t.w.v. € 50 cadeau bij het afsluiten van de lijst
✔️ Gratis verzending om de 2 weken van de aangekochte artikelen op je geboortelijst.
✔️ Geboortelijst 24/7 online beschikbaar en aanpasbaar.
✔️Jouw geboortelijst in alle rust aanleggen in onze winkel op afspraak, ook na de openingsuren.
✔️ Persoonlijk en professioneel advies van ouders met 3 kindjes.
✔️ Geen aankoopverplichting (uitzondering op kledij, seizoensartikelen en artikelen op bestelling).
✔️ Eén aanspreekpunt.

Zie alle voorwaarden