Onze winnaar van de Skip Hop give-away is:

Winnaar Skip Shop Give-Away Hello World
Proficiat @lydiaxrobby!


Neem binnen de 14 dagen contact met ons op via hello@hello-world.be. Zo niet, wordt er een nieuwe loting gedaan.

Wat houdt het Skip Hop-pakket in:

  • grote ZOO-rugzak naar keuze (vos, lama, giraf of eenhoorn)
  • ZOO-brooddoos naar keuze (vos, lama, giraf of eenhoorn)
  • ZOO-drinkbeker naar keuze (vos, lama, giraf of eenhoorn)

De ZOO rugzak biedt leuke details en duurzame materialen maken dit de perfecte rugzak voor kinderen. Alle benodigdheden die je peuter nodig heeft voor een drukke dag "werken" en spelen kunnen er in. In het zijvakje van gaas past een drinkbus of een flesje water . Het voorzakje is ideaal voor snacks en bevat extra zakken voor potloden en andere reisbenodigdheden. Comfortabele gepolsterde schouderbanden voor comfort op kleine schouders.

De ZOO lunchbox is de ideale brooddoos voor kinderen. Voorzien van een grappige print op het deksel is deze mooie brooddoos in stralende kleuren de perfecte broodtrommel om mee naar school te nemen. Kleine kinderhandjes openen en sluiten de lunchbox heel eenvoudig aan de hand van de 2 praktische clips in leuke vorm. Binnenin de brooddoos zit nog een extra afsluitbaar en uitneembaar snack doosje. Dankzij een rubberen band aan het deksel is de brooddoos waterdicht en lekvrij. Deze lunchbox van Skip Hop is een vrolijke brooddoos in stralende kleuren, gemaakt uit kwalitatief duurzame polypropylene, BPA-,PVC- en ftalaten-vrij. Bovendien is deze lunchbox vaatwasbestendig.

De drinkflesjes van Skip Hop hebben een flexibele rietje, een toeklapbare deksel en een handige riempje om mee te nemen op de vele avonturen. Of gewoon voor tijdens de lunch op school natuurlijk. Bovendien is de drinkfles vaatwasbestendig.

Voor deze week hebben we een leuke actie lopen op Instagram met @ourtreeoflife_ en @BABYmatterscom. Je kan een Voksi-babynestje winnen! Bekijk snel hoe je deze kan winnen via:
https://www.instagram.com/p/CaRbByGoLNb/

Veel succes deze week!