Hieronder vind je de 3 testers voor een Medela zwangerschaps- en voedingsbeha:

1) Marie Loncke 
2) Charlotte Daenen
3) Karen vdr

Jullie mogen ons contacteren en jullie maat en keuze van beha doorgeven. Indien jouw keuze niet meer beschikbaar is, stellen we een alternatief voor. 

Keuze Medela beha's:

1) Voedingsbeha
2) Voedingsbeha nacht
3) Voedingsbeha comfort

Jullie testen de beha gedurende 2 weken uit. Na deze testperiode posten jullie een review onder deze blog.

En uiteraard mogen jullie deze beha houden na de testperiode.

Veel testplezier!

Reacties

Onlangs mocht ik de nachtbh van Medela testen voor Hello World met ons tweede kindje. Wat.een.verademing. Bij ons eerste kindje sliep ik een jaar lang in voedingstopjes; die waren op zich best handig want ze konden gemakkelijk open, maar deze nachtbh kan nog veel meer dan dat. Mijn wasbare compressen blijven eindelijk een hele nacht op hun plek (doeiii natte plekken in bed), de bh is met de warme nachten van de afgelopen weken een pak frisser en als je hem wast is hij snel weer droog en klaar voor gebruik. Het is ook heel aangenaam dat hij zo goed aansluit zonder haakjes aan de achterkant. Ik testte hem in dezelfde maat als mijn t shirts en dat zat perfect. Ik ben dus zeker overtuigd! Als hij meer steun zou bieden, zou ik hem zelfs overdag dragen 😀 Super bedankt dat ik hem mocht testen, ons borstvoedingsverhaal werd hierdoor nog aangenamer.

— Karen vdr

Voor het eerst in mijn zwangerschap, na 34 weken, draag ik een echte zwangerschaps- en voedingsbeha. Wat een verademing! Waar ik vroeger in de loop van de avond mijn BH uitdeed omwille van irritatie, besef ik nu pas bij het slapengaan dat ik deze keer die nood niet voelde. Meer nog, ik besefte zelf niet dat ik de Medela Comfort zwangerschaps- en voedingsbeha nog droeg. Hij ligt als het ware als een tweede huid om je lichaam, sluit mooi aan en is zeer zacht.

Ook na de bevalling lijkt deze beha geweldig! ‘s Nachts kan hij zonder problemen gedragen worden. De bandjes kunnen makkelijk lodgeklikt worden om borstvoeding te geven. Er is de mogelijkheid om makkelijk borstkompressen in de beha te plaatsen. De beha lijkt voldoende ondersteuning te bieden voor de borsten. Ik zou dit product zeker aanraden aan toekomstige mama’s!

— Marie Loncke

De medela comfort voedingsbeha doet zijn naam alle eer aan. Hij zit super comfortabel en sluit mooi aan rond de borst. Hierdoor biedt hij overdag en ‘s nachts de nodige ondersteuning en houdt hij borstkompressen op zijn plaats. De voedingsbeha heeft een zachte stof en is ademend. Dit is een extra troef bij eventuele pijnlijke borsten. Ik wens geen andere voedingsbh meer aan te schaffen dan deze van medela. Hij is discreet onder kleding en sluit makkelijk aan de bandjes zodat borstvoeding geven nog vlotter verloopt.

— Charlotte Daenen