En de winnaar van onze IZIPIZI-wedstrijd is...

Hello World webshop IZIPIZI

Proficiat @nathalietielemans

Jij wint een IZIPIZI-zonnebril naar keuze. Surf naar onze website en stuur via hello@hello-world.be welk paar jij kiest met jouw adresgegevens. Dan zorgen we dat de zonnebril snel jouw richting uitkomt. Neem zeker binnen de 14 dagen contact met ons op. Zo niet, loten we een nieuwe winnaar uit.

BELANG VAN EEN ZONNEBRIL VOOR BABY EN KINDEREN

Een goede zonnebril tegen de stralende zon is enorm belangrijk voor je baby en kind, maar wat maakt hem precies goed? Hierbij enkele tips.

KIES VOOR KWALITEIT
  • Een kwaliteitszonnebril vind je natuurlijk niet in de speelgoed- of carnavalswinkel. Die zijn meestal van gekleurd plastic en dat biedt geen bescherming. Het tegengestelde zelfs: omdat de pupil zeer groot blijft en op die manier een maximaal aan zonnestralen ontvangt, is het net gevaarlijk.
  • Met kwaliteitsglazen voorkom je blindheid en filteren ze een groot aantal UV-stralen

Waarom IZIPIZI?

IZIPIZI heeft zonet de vrolijke OASIS collectie gelanceerd voor het nieuwe seizoen; tijdloze designs in zomerse kleuren in verschillende monturen. Naast de limited edition collectie hebben ze ook een vast aanbod aan modellen en kleuren. Allemaal kidsproof, want de beentjes van de zonnebrillen zijn zeer flexibel en bij de kids-modellen zit er een verbindingsstuk bij om de zonnebril bij de allerkleinsten op te houden. 

Met andere woorden voor ieder wat wils en ontdek ze in onze webshop.

Deze week mag @celineschh een waardebon van maar liefst € 100 weggeven om uit geven in onze webshop. Ga naar onze Instagram-pagina en ontdek hoe je kans maakt op deze cadeaubon.