Vragen over

No worries, your guide is here.

Veiligheid

Website SSL beveiligd

Voor ons is veiligheid zeer belangrijk. Daarom is onze webshop beveiligd met een SSL-certificaat (Secure Sockets Layer), dit betekent dat de gegevens (zoals wachtwoorden of creditcardnummers) die de klanten invoeren privé en veilig blijven. De communicatie tussen de webshop en content wordt versleuteld en veilig gepubliceerd met behulp van onze HTTPS (in plaats van HTTP).

Veilig betalen

Versleutelde kaartgegevens:
Volledig PCI-DSS level 1 gecertificeerd. Een toonbeeld van de beveiliging die we hanteren voor de data van onze klanten en consumenten.

Betalingsmogelijkheden

Er kan veilig betaald worden via:

Creditcard (visa/mastercard)
KBC
Bancontact
iDEAL
Paypall
Apple pay
Google Pay
Bankoverschrijving ( duurt ongeveer twee dagen voordat het op ons rekening is gestort)

Verzending

Hello World streeft naar een snelle service en maakt er dan ook werk van om je bestelling binnen de 1 à 2 werkdagen te leveren.

Wanneer wordt mijn pakketje verzonden

Van zodra wij jouw betaling voor 15u op een werkdag hebben ontvangen (en dat gebeurt doorgaans vrijwel onmiddellijk), krijg je een bevestiging van ons. De artikelen die voorradig zijn, worden de dag zelf of ten laatste de volgende werkdag verzonden.

Werking Bpost

Streeft naar levering op de volgende werkdag binnen België.
Als de klant niet thuis is, wordt het afgeleverd bij het dichtstbijzijnde postpunt voor afhaling.
Opgeslagen op deze locatie gedurende 15 kalenderdagen en dan teruggestuurd indien niet opgehaald.
Indien geleverd aan een pakketmachine, beschikbaar voor 5 werkdagen.

Pakketje traceren

Zodra het pakketje door Bpost is verwerkt, krijg je een mail van Bpost met de trackingnummer.

Afhalen in bakstenen winkel

Kies bij het afrekenen voor afhalen en je krijgt meestal binnen het uur een bevestigingsmail van ons dat je pakketje klaar is voor afhaling.
Adres:
Geenrijt 92/2
3550 Heusden-Zolder

Ik ben niet thuis voor aflevering

Op bpost.be/mijnvoorkeuren kan de ontvanger aangeven waar zijn pakje mag geleverd worden als hij niet thuis is: bij een buur, op een veilige plaats of in een Afhaalpunt naar keuze. 

Geen bevestigingsmail ontvangen

Heb je al eens tussen je spam of ongewenste mails gekeken? Soms gebeurt het wel eens dat de bevestigingsmails daar terechtkomen.

Geboortelijsten

Ik wil het artikel gratis laten opsturen

Kies bij het afrekenen voor "afhalen" en wij versturen het samen met de andere artikelen gratis op naar de ouders

Ik wil het zelf afgeven aan de ouders

Kom het artikel afhalen bij ons in de winkel of laat het artikel verzenden naar het door u opgegeven adres (verzendkosten mogelijk van toepassing).

Retour en garantie

Verkeerde artikel ontvangen

Oh nee! Hoewel echt álles bij ons superleuk is, begrijpen we natuurlijk dat je enkel datgene wil ontvangen wat je besteld had. Je mag ons een mailtje sturen op hello@hello-world.be met daarin je ordernummer en een foto van het verkeerd geleverde product.

Wij regelen dan de retour voor je en zorgen dat je zo snel mogelijk je bestelde item in huis hebt!

Herroepingsrecht

De Klant heeft het recht aan de Verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de eerste dag die volgt op de levering. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u de Verkoper via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U dient hiervoor een e-mail te verzenden naar retour@hello-world.be, met duidelijke vermelding van uw naam en adres,  verkoopnummer en/of factuurnummer, productcode van het product dat u wenst terug te sturen en datum van bestelling.  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Bij de intentie om een product om te ruilen, dient de Klant de Verkoper binnen de 5 kalenderdagen op de hoogte te brengen. Sale items en producten van de outlet kunnen niet omgeruild noch terugbetaald worden.
Zie algemene voorwaarden.

Garantie

Zoals opgelegd door de wettelijke bepalingen geldt voor onze producten ook een wettelijke garantie. Indien een product niet voldoet aan de overeenkomst dient de Klant de Verkoper hiervan binnen de 7 kalenderdagen vanaf de eerste dag die volgt op de levering op de hoogte te stellen.

De eventuele vergoeding hiervoor kan nooit groter zijn dan het gefactureerde of betaalde bedrag aan de Klant. Gewoonlijke of normale slijtage, onopzettelijke of opzettelijke veranderingen toegebracht door de koper aan het product, het niet kunnen voorleggen van een factuur of geldend betaalbewijs en diverse nalatigheden zijn uitdrukkelijke maar daarom niet limitatieve uitzonderingen op het voorschreven garantiestelsel.

De garantie is niet overdraagbaar.

Om een beroep te doen op de garantie, moet de klant het aankoopbewijs kunnen voorleggen.

Retour adres

Geenrijt 92/2

3550 Heusden-Zolder

België

Nog vragen?

contacteer ons:
contactformulier of retour@hello-world.be